Tuoreimmat uutiset Suomen Cup -hiihdoista:

14.1.2019
Odotettua enemmän kilpailijoita ilmoittautunut Vantaan Suomen Cupiin

Henkilökohtaisissa kisoissa naisia on ilmoittautunut mukaan 71 ja miehiä 107.

Naisten sarjassa maajoukkuehiihtäjistä Laura Mononen, Anne Kyllönen, Riitta-Liisa Roponen ja Eveliina Piippo ovat tulossa viivalle. Myös lähes koko U23 Lahden MM-kisoihin nimetty joukkue nähdään Hakunilassa. Upea kattaus muuta kansallista kärkeä on mukana. Vantaan Hiihtoseuran naishiihtäjiä listalta löytyy kuusi.  Kisamatkana 5km on nykyään harvinainen naisten ohjelmassa ja Hakunilan nopea baana korostaa sen sähäkkyyttä.

Miesten sarjassa maajoukkueen edustajat ovat Lari Lehtonen, Perttu Hyvärinen ja Antti Ojansivu. Maailman cupiin osallistuneet Ari Luusua ja Kari Varis ovat myös ottaneet haasteen vastaan ja pitkä joukko muuta kansallista huippukaartia. Samoin nimetty nuorten miesten U23 Lahden MM-joukkue on lähes kokonaisuudessaan mukana.  Vantaan Hiihtoseuran laaja aikuishiihtäjäkaarti esiintyy 11 hiihtäjän voimin. Miestenkin matka on räätälöity iltakisaan sopivaksi; hätäinen 10km koostuen neljästä 2,5 km lenkistä.

Huom! Miehissä kuumaa ryhmää ei sijoitettu aivan loppuun johtuen odotettua suuremmasta kilpailijamäärästä ja sitä kautta tiiviistä tv-aikaikkunasta. 20 sekunnin lähtöväliin ei siirryttä koska se ruuhkauttaisi liikaa käytössä olevaa 2,5 km rataa.

Viesteihin on ilmoittautunut 27 naisten ja 42 miesten joukkuetta; isäntäseura edustaa vastaavasti 2/4 joukkueella.takaisin
Vantaan hiihtoseura    Vantaan Kaupunki   Vantaan Energia   Aktia Pankki Oyj