Tuoreimmat uutiset Suomen Cup -hiihdoista:

16.1.2019
Lisää maajoukkuenimiä viestijoukkueiden kokoonpanoissa, tiukat mittelöt luvassa!

Naisten puolella kärkinimiä, joita ei eilen henkilökohtaisella matkalla nähty, ovat todellakin maajoukkuehiihtäjä Krista Pärmäkoski ankkuroimassa Ikaalisten Urheilijoita, Vuokatti Ski Teamin ankkurina Katri Lylynperä sekä Leena Nurmi Lempäälän Kisan viimeisenä viestinviejänä. Kovia joukkueita on kosolti muitakin. Ilta näyttää vaihtuuko Suomen Cupin viestitilaston johtaja; nyt valtikkaa pitää hallussaan Hämeenlinnan Hiihtoseura vanavedessään Oulun Hiihtoseura ja Vuokatti STK. Vantaan hiihtoseuran oma ykkösjoukkue kamppailee myös hyvistä sijoituksista. Naisten joukkueita vahvistettiin 27 kappaletta.

Miesten puolella tuoreita jalkoja nähdään maajoukkueankkureiden Iivo Niskasen - Puijon Hiihtoseura, Risto-Matti Hakolan - Jämin Jänne sekä Joni Mäen - Pohti Ski Team käskyttäminä. Vantaan Hiihtoseuran ja Vuokatti Ski Team Kainuun taktiikka on erilainen; molemmat joukkueet luottavat maajoukkuetykkinsä vahvaan aloitukseen - Anssi Pentsiselle ja Martti Jylhälle annettu kunnia.  Mukavaa “nostalgiaa” luo Ville Nousiainen Kouvolan hiihtoseuran aloittajana.  Miesten viesticupin kolmen kärjen järjestys on tällä hetkellä Ski Team 105, Pohti Ski Team ja Ilmajoen Kisailijat. Kaikilla näillä on joukkue tänään tulessa. Miesten joukkueita vahvistettiin 41 kpl.

Yleisö paikalle kannustamaan kaikkia! Jännitystä on taatusti luvassa loppuun saakka – ei vähiten Vantaan Hiihtoseuran omien joukkueiden menestymismahdollisuuksien takia!takaisin
Vantaan hiihtoseura    Vantaan Kaupunki   Vantaan Energia   Aktia Pankki Oyj