Suomen Cup Vantaa 15.-16.1.2019 

KILPAILUOHJEITA

Yleiset ohjeet

Tiedotus kilpailupaikalla hoidetaan kuulutuksin. Ilmoitustaulut sijaitsevat kilpailupaikalla huolto-rakennuksen seinällä ja kilpailukansliassa. Ennakkotietoa kilpailua koskevista asioista tapahtuman kotisivuilta www.cupvantaa.fi.

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee Sotungin koululla, Sotungintie 19 ja on avoinna seuraavasti:

  • Tiistaina 15.1 klo 15 - 20
  • Keskiviikkona 16.1 klo 12 - 20

Kilpailukansliasta saa kilpailunumerot, kilpailijakortit, huoltajakortit (1/5 urheilijaa) sekä muun kilpailuinfon.

Joukkueenjohtajien kokoukset

Kokous pidetään Sotungin koulun auditoriossa (Sotungintie 19) maanantaina 14.1. klo 18. Kokouksen info päivitetään www.cupvantaa.fi sivuille.

Pukuhuoneet ja WC:t

Urheilijoiden pukuhuoneet, suihkut ja wc:t sijaitsevat stadionin huoltorakennuksessa.

Viestijoukkueiden hiihtojärjestyksen ilmoittaminen

Viestijoukkueiden hiihtojärjestys on vahvistettava kilpailukansliaan keskiviikkona 16.1. klo 13:00 mennessä. Jos hiihtojärjestys on sama kuin KILMO:ssa ilmoitettu, sitä ei tarvitse erikseen vahvistaa. Jos taas joukkueeseen tulee uusi jäsen KILMO:ssa ilmoitetun tilalle, on hänen lisenssinumeronsa ilmoitettava.

Kilpailijoiden tunnistimet

Kilpailuissa käytetään tunnistimia, jotka jaetaan maalialueen tuntumassa. Kilpailijoiden toivotaan noutavan tunnistimensa ajoissa

Voitelutilat

Voitelutilat ovat kilpailukeskuksen läheisyydessä olevan Hevoshaan koulun luokissa. Voitelutilat ovat auki ti klo 13-21 ja ke klo 9-21. Voitelutilojen luovutus ennakkoon varanneille Hevoshaan koulussa. Huom! Muuttunut sisäänkäynti, katso kartta.

Palkintojenjaot ja haastattelut

Kuusi parasta palkitaan sekä henkilökohtaisilla matkoilla että viesteissä. Kukitus ja palkinto-jenjaot pyritään suorittamaan heti kisan päätyttyä maalialueella. Lehdistötilaisuus vain henkilökohtaisessa kilpailussa välittömästi palkintojenjaon jälkeen maalialueen tuntumassa. 

Vastalauseet

Protestiaika kussakin kilpailussa on 15 min. virallisten tulosten julkistamisesta. Protestimaksu on 100 euroa, joka on maksettava käteisellä kilpailukansliaan. Maksu palautetaan, mikäli protesti hyväksytään.

Ensiapu

Ensiapu toimii stadionalueen yhteydessä ja kilpailun lääkärit ovat tavoitettavissa kuulutuksin tai puhelimitse 040-556 8323.

Kilpaladut ja verryttelyajat

Latukartat ja latuprofiilit löytyvät www.cupvantaa.fi -sivustolta.

Kilpaladun harjoitus- ja tutustumisajat ovat seuraavat:

  • Tiistaina 15.1 klo 15-17.30
  • Keskiviikkona 16.1 klo 9-11 ja 15-17.30

Verryttelylatu on karttaan merkityllä alueella kisapaikalla ja on käytössä joka ilta klo 21 asti.

Olosuhteista johtuen harjoitusaikoihin voi tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista informoidaan ilmoitustauluilla, kuulutuksin ja joukkueenjohtajien kokouksessa.

Liikenne ja paikoitus

Kilpailijoille ja yleisölle on varattu paikoitustiloja kisapaikan läheisyyteen (katso kartta). Kilpailijoiden paikoitus on pääsääntöisesti Hevoshaan koulun pihassa. Pääsylippu sisältää pysäköintimaksun.

Ruokailu kisapaikalla

Kisapaikalla on myynnissä pientä suolaista ja makkaraa kuumine/kylmine juomineen. Läheisessä uimahallissa on tarjolla buffet-tyyppinen lämmin ruokailu. 

Muuta huomioitavaa

Viralliset tulokset laitetaan huoltorakennuksen seinän ilmoitustaululle sekä kilpailujen web-sivuille www.cupvantaa.fi . Kaikista viime hetken muutoksista ja tarkennuksista tiedotetaan kenttäkuulutuksin.

Hyvää ja onnistunutta kisaelämystä kaikille!

 

Vantaan hiihtoseura    Vantaan Kaupunki   Vantaan Energia   Aktia Pankki Oyj