Suomen Cup Vantaa 14.-15.1.2020

KILPAILUOHJEITA

Yleiset ohjeet

Tiedotus kilpailupaikalla hoidetaan kuulutuksin. Ilmoitustaulut sijaitsevat kilpailupaikalla huolto-rakennuksen seinällä ja kilpailukansliassa. Ennakkotietoa ja viimeisimmät uutiset kilpailua koskevista asioista tapahtuman kotisivuilta www.cupvantaa.fi.

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee Sotungin koululla, Sotungintie 19 ja on avoinna seuraavasti:

  • Tiistaina 14.1. klo 15 – 20.30
  • Keskiviikkona 15.1. klo 15 – 20.30

Kilpailukansliasta saa kilpailunumerot, kilpailijakortit, huoltajakortit (1/5 urheilijaa) sekä muun kilpailuinfon.

Joukkueenjohtajien kokous

Kokous pidetään Sotungin koulun auditoriossa, Sotungintie 19, maanantaina 13.1. klo 18. Kokouksen info päivitetään www.cupvantaa.fi sivuille.

Sauvanmittaus ja vuorohiihtoalue

Sauvanmittauspiste sijaitsee lähtöalueella. Vuorohiihtoalueista tuomarineuvosto tekee päätöksen lähempänä kisaa ja informoi joukkueenjohtajien kokouksessa.

Viestijoukkueiden hiihtojärjestyksen ilmoittaminen

Viestijoukkueiden hiihtojärjestys on vahvistettava kirjallisesti sähköpostiin jorma@extime.fi keskiviikkoon 15.1. klo 12:00 mennessä. Jos hiihtojärjestys on sama kuin KILMO:ssa ilmoitettu, sitä ei tarvitse erikseen vahvistaa. Jos taas joukkueeseen tulee uusi jäsen KILMO:ssa ilmoitetun tilalle, on hänen lisenssinumeronsa ilmoitettava.

HUOM! Huomioithan uuden kilpailusäännön koskien viestihiihtoa:                                  

Vajaita viestijoukkueita ei saa ilmoittaa, mestaruuskilpailuihin saa osallistua vain täydellä joukkueella. Jokaisen viestijoukkueen urheilijan tulee noutaa oma kilpailunumero järjestäjän määrittämästä paikasta (kilpailukanslia, Sotungin koulu) viimeistään 30 minuuttia ennen viestikilpailun virallista lähtöaikaa. Muussa tapauksessa seura tai viestijoukkue menettää osallistumisoikeutensa kyseiseen viestikilpailuun.

Kilpailijoiden tunnistimet

Kilpailussa käytetään nilkkatunnistimia, jotka asennetaan kilpailijoille stadionin huoltorakennuksessa ennen lähtöalueelle siirtymistä.

Kilpailijoiden toivotaan saapuvan tunnistimien laittoon hyvissä ajoin ennen omaa lähtöaikaansa. Tunnistimia ei saa ottaa pois ennenkuin kilpailija on saapunut maaliin.  Ne poistetaan järjestäjien toimesta maaliintulon jälkeen ennen maalialueelta poistumista. Mikäli kilpailija joutuu keskeyttämään, toivotaan kilpailijan ilmoittavan siitä sekä poistumaan keskeytyksestä huolimatta maalialueen jälkeen olevan tunnistimien poistokopin kautta. 

 Voitelutilat

Voitelutilat ovat kilpailukeskuksen läheisyydessä olevan Hevoshaan koulun luokissa, Hevoshaantie 17. Voitelutilat ovat auki ti klo 9-21 ja ke klo 9-21. Voitelutilojen luovutus ennakkoon varanneille Hevoshaan koulussa. Pooliliivit ovat käytössä.

Palkintojenjaot ja haastattelu

Henkilökohtaisilla matkoilla palkitaan kuusi ja viesteissä kolme parasta . Kukitus- ja palkinto-jenjakoseremonia suoritetaan kerralla heti kunkin kisan päätyttyä maalialueella. Erillisiä lehdistöhaastatteluja ei pidetä.

Vastalauseet

Protestiaika kussakin kilpailussa on 15 min. virallisten tulosten julkistamisesta. Protestimaksu on 100 euroa, joka on maksettava käteisellä kilpailukansliaan. Maksu palautetaan, mikäli protesti hyväksytään.

Ensiapu

Ensiapu toimii stadionalueen yhteydessä ja kilpailun lääkärit ovat tavoitettavissa kuulutuksin tai puhelimitse 040-556 8323. Ensiapukelkan/-mönkijän kuljettajan tavoittaa p. 040-733 4269.

Kilpaladut ja verryttelyajat

Latukartat ja latuprofiilit löytyvät www.cupvantaa.fi -sivustolta.

Kilpaladun harjoitusajat ovat seuraavat:

  • Maanantaina 13.1. klo 14 - 20
  • Tiistaina 14.1. klo 9 - 11 ja 14 - 16.30 
  • Keskiviikkona 15.1. klo 9 - 11 ja 14 - 16.30

Verryttelylatu valmistuu (muutama sata metriä) ja on auki koko tapahtuman ajan. Olosuhteista johtuen harjoitusaikoihin ja muihin järjestelyihin voi tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista informoidaan www.cupvantaa.fi kotisivuilla, kuulutuksin ja joukkueenjohtajien kokouksessa.

Pukuhuoneet ja WC:t

Urheilijoiden pukuhuoneet, suihkut ja wc:t sijaitsevat stadionin huoltorakennuksessa. Tavaroiden säilytys pukuhuoneessa omalla vastuulla.

Liikenne ja paikoitus

Kilpailijoille ja yleisölle on varattu paikoitustiloja kisapaikan läheisyyteen (katso kartta). Kilpailijoiden paikoitus on pääsääntöisesti Hevoshaan koulun pihassa. Paikoitus on ilmaista kaikille.

Ruokailu kisapaikalla

Kisapaikalla on myynnissä suolaista, makeaa ja makkaraa kuumine/kylmine juomineen.

Muuta huomioitavaa

Viralliset tulokset laitetaan huoltorakennuksen seinän ilmoitustaululle sekä kilpailujen koti-sivuille (www.cupvantaa.fi). Kaikista viime hetken muutoksista ja tarkennuksista tiedotetaan kenttäkuulutuksin.

HUOM! Erittäin haastavista olosuhteista johtuen toivomme kaikkien kärsivällisyyttä ja yhteistyötä kilpailujen onnistuneen läpiviennin varmistamiseksi. Kisajärjestäjä ei ole vastuussa välineille aiheutuneista vaurioista.

Hyvää ja onnistunutta kisaelämystä kaikille!

Vantaan hiihtoseura    Vantaan Kaupunki   Vantaan Energia   Aktia Pankki Oyj